Over Ons

DW-Events & Entertainment

Bij DW-Events zijn we dé expert in het organiseren van jullie bedrijfsfeest, of het nu om het complete evenement gaat of slechts een gedeelte.

Wij bieden de allerbeste locaties, entertainers, dj’s, bands, catering, spetterende openingsacts en sfeervolle aankleding. Met meer dan 2784 feesten op ons conto heeft het DW-Events team ruime ervaring. Of het nu een grootschalig evenement is of een intiem feest, wij benaderen elk bedrijfsfeest met dezelfde passie, 100% aandacht en liefde voor het vak.

Als onafhankelijk en officieel erkend evenementen- en artiestenbureau adviseren wij niet alleen onze eigen locaties of bands, maar selecteren wij simpelweg de beste opties voor jullie feest. Dit alles zonder extra kosten en altijd passend binnen het budget.

Bel of mail gerust voor vrijblijvend advies, onder het genot van een kop koffie, of ontdek de uitgebreide mogelijkheden op onze website.  Wij staan garant voor een vlekkeloze uitvoering, omdat wij begrijpen dat er maar één kans is voor een eerste indruk.

Wil je ontdekken wat DW-Events voor jouw evenement kan betekenen? Neem contact met ons op en laat ons samen de perfecte invulling vinden voor jouw feestelijke gelegenheid. DW-Events: waar elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt!

Privé Feesten

Trouwplannen of groots uitpakken op bijvoorbeeld je verjaardag?

Bedrijfsfeesten

Personeelsfeest, kerstborrel of opening van je nieuwe zaak?

Evenementen

Evenementen organisatie, licht en geluid, artiesten en bands?

Artiesten boeken

Jouw favoriete artiesten, bands of dj's boeken?