Licht & Geluid

Bij DW-Events nemen we licht en geluid serieus! Wat het evenement ook is. Een intiem feestje in de achtertuin voor 50 personen, een grootschalig concert van 10.000 personen en alles daar tussenin. Wij zorgen altijd voor het perfecte geluid en licht. En we zorgen dat het bediend wordt door mensen die er verstand van hebben.

Licht, geluid en Techniek

Ben je op zoek naar een betrouwbare- en betaalbare techniekleverancier voor alle soorten evenementen, zoals bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, bruiloften, studentenfeesten, sportevenementen, beurzen, feesttenten, dorpsfeesten of andere openbare evenementen?

Bij DW-Events werken we louter samen met een zorgvuldig geselecteerde groep van zeer professionele en gerenommeerde partijen op het gebied van geluid en licht. Mensen die er echt verstand van hebben zeg maar.  Of je nu een intiem feest organiseert voor een handjevol genodigden of een grootschalig evenement voor 10.000 bezoekers, wij zijn in staat om vrijwel al jouw wensen op het gebied van licht, geluid, podia en dansvloeren te realiseren en te verzorgen.

Als je meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende afspraak met ons wilt inplannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het organiseren van een succesvol evenement.

Benieuwd naar wat wij voor jouw specifieke evenement kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te voorzien van de benodigde technische ondersteuning en diensten om jouw evenement tot een groot succes te maken.

DW-Events

1 contactpersoon, jouw complete evenement

Maatwerk en uitdaging

Laat ons de technische productie van jouw evenement volledig verzorgen, inclusief adembenemende licht- en geluidsinstallaties! Ons ervaren team neemt de touwtjes in handen, van het selecteren tot het opzetten en bedienen van de benodigde apparatuur. Zo kun jij je volledig concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw evenement.

Geen enkel evenement is hetzelfde, daarom bieden wij een persoonlijke aanpak op maat. Ons team van experts staat klaar om je te voorzien van deskundig advies over de beste licht- en geluidsoplossingen die perfect passen bij jouw specifieke evenement. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste apparatuur, het ontwerpen van een meeslepend verlichtingsplan of het creëren van een indrukwekkende audiobeleving, wij zijn er om jou te helpen!

Vertrouw op onze expertise en laat ons jouw evenement naar een hoger niveau tillen met onze hoogwaardige technische producties. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat wij kunnen maken voor jouw evenement!

Podia

Ontdek nu onze voordelige podia in verschillende vormen en maten! Onze podiumdelen van topkwaliteit kunnen naar wens worden voorzien van tapijttegels en een keurige rok. Of je nu een intiem feestje geeft of een grootschalig evenement organiseert, wij kunnen podiumdelen in alle gewenste formaten leveren en ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes (20cm, 40cm, 60cm, 80cm en 100cm).

Bij ons kun je rekenen op een professionele service. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de podia op tijd en met uiterste zorg op locatie worden geplaatst. Onze prijzen zijn altijd duidelijk en inclusief op- en afbouw en reiskosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en vermijden we verrassingen achteraf.

Lees ons speciaal geschreven artikel over het belang van een podium. Of je nu een klein intiem podium nodig hebt voor een besloten feest of een groot podium voor een grootschalig evenement, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze podiumverhuur is geschikt voor allerlei gelegenheden en we streven naar de hoogste klanttevredenheid.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van het ideale podium voor jouw evenement. We staan klaar om je te helpen en een onvergetelijke ervaring te creëren die jouw gasten versteld zal doen staan!